LifeCoaching werkwijze

U heeft een vraag en wilt daar graag een antwoord op. Dat maakt dat ik oplossingsgericht coach. Professionele coaching is meetbaar levert altijd een resultaat en brengt de gecoachte inzichten en energie (en levert een bedrijf naast geld ook betere arbeidsverhoudingen op).

Door te motiveren en inspireren stimuleer ik mijn cliënt een betere balans te vinden in werk en privé sfeer.

LifeCoaching is geen therapie of kunstje.

De klant, (coachee) neemt zichzelf onder handen. Dit is hard werken en vereist zelfkennis en (reflectie). Naast een mentale steun ben ik vooral spiegel, uitdager en onderzoeker. Ik help bij het ontdekken van wat in de weg zit (de weerstand) en daag de coachee uit, dit aan te pakken.

Wanneer de Coach vraag helder is ondersteun ik bij het wegnemen van de weerstand die de gewenste verandering tegengaan. Ik geef geen pasklare oplossingen want op die manier zou u mijn oplossingen gaan leven.

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 5 a 6 sessies. De praktijk leert dat, dat er voldoende zijn om de antwoorden op de vraag te vinden of minimaal de weg naar het antwoord helder te krijgen.

Via diverse oefeningen en methoden uit mijn gereedschapskist leert u ontdekken waar uw verlangens en talenten liggen en ze een plaats te geven in uw leven. Op een manier dat u niet alleen weet, maar ook voelt dat de weg de juiste is. U leert uw keuzes te bekrachtigen. Met een meetbaar resultaat.